Přírodní květový kokosový cukr

palmový kokosový cukr se vyrábí z nektaru květu kokosové palmy ( lat. cocos nucifera ), který se vysuší na vzduchu - vzniknou hnědé krystalky kokosového cukru. Největší producenti: Indonézie, Srílanka, Indie

Varianty kokosového cukru:

Zde je 5 hlavní důvody, proč používat kokosový cukr:

  • nízký glykemický index ( má poloviční GI než třtinový cukr )
  • jsou zachovány veškeré živiny, cukr není rafinovaný
  • chut jako karamel, je méně sladký než klasický cukr
  • bezlepkový
  • obsahuje minerály železo, zinek, vápník a draslík

Kokosový cukr a jeho účinky:

Chuť: jemná karamelová, působí méně sladký než klasický cukr

Složení: 100% přírodní kokosový cukr, bez bělení, rafinace, bez konzervačních látek.

Použití: plnohodnotná náhrada klasického rafinovaného cukru

Kde koupit kokosový květový cukr?

Javorový sirup