Překyselení organismu

Nezdravé potraviny, které běžně většina z nás konzumuje, způsobují, že naše tělo je v konstantním stavu kyselosti a nemá optimální pH. . Optimální pH pro naše vnitřní tělo je přibližně 7,35 až 7,45. To je mírně nad úrovní neutrálního pH - mezi hodnotou pH 0, která je zcela kyselá, a pH 14, které je zcela zásaditá. Konstantní stav kyselosti může vést ke vzniku srdečních onemocnění, mrtvice, rakoviny, kožních poruch, autoimunitních stavů, alergií a mnoha dalších chorob. 
 

Co způsobuje překyselení organismu?

  • mléčné výrobky
  • maso
  • jednoduché cukry
  • bílá mouka s obsahem lepku

Tipy na potraviny, které eliminutí překyselení:

Diskusní téma: Překyselení organismu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek