Přírodní květový kokosový cukr
palmový kokosový cukr se vyrábí z nektaru květu kokosové palmy ( lat. cocos nucifera ), který se vysuší na vzduchu - vzniknou hnědé krystalky kokosového cukru. Největší producenti: Indonézie, Srílanka, Indie
Varianty kokosového cukru:
- kokosový květový cukr natural
- sirup z kokosového květového nektaru
- kokosový cukr se zázvorem
- kokosový cukr s vanilkou
Zde je 5 hlavní důvody, proč používat kokosový cukr:
- nízký glykemický index ( má poloviční GI než třtinový cukr )
- jsou zachovány veškeré živiny, cukr není rafinovaný
- chut jako karamel, je méně sladký než klasický cukr
- bezlepkový
- obsahuje minerály železo, zinek, vápník a draslík
Kokosový cukr a jeho účinky:
Chuť: jemná karamelová, působí méně sladký než klasický cukr
Složení: 100% přírodní kokosový cukr, bez bělení, rafinace, bez konzervačních látek.
Použití: plnohodnotná náhrada klasického rafinovaného cukru
Kde koupit kokosový květový cukr?
- zdravá výživa Brno, AWA centrum Orlí 16
- Slovensko
Články superpotraviny
Chia seeds
01.03.2015 00:11Merlík chilsky
02.01.2015 13:38 superpotraviny | ořechy | semínka | jedlé oleje | koření | sušené plody | přírodní sladidla | jedlé houby | zelené potraviny | přírodní šťávy | bezlepková dieta | ořechy | obiloviny | luštěniny | voda a nápoje | chia semínka | kešu | mandle | goji | Hairplus | přírodní šťávy | šungit | kokosový olej | RAW strava | Medik8 | doplňky stravy | AWA superfoods | Himalyo | lyofilizované ovoce