Přírodní květový kokosový cukr
palmový kokosový cukr se vyrábí z nektaru květu kokosové palmy ( lat. cocos nucifera ), který se vysuší na vzduchu - vzniknou hnědé krystalky kokosového cukru. Největší producenti: Indonézie, Srílanka, Indie
Varianty kokosového cukru:
- kokosový květový cukr natural
- sirup z kokosového květového nektaru
- kokosový cukr se zázvorem
- kokosový cukr s vanilkou
Zde je 5 hlavní důvody, proč používat kokosový cukr:
- nízký glykemický index ( má poloviční GI než třtinový cukr )
- jsou zachovány veškeré živiny, cukr není rafinovaný
- chut jako karamel, je méně sladký než klasický cukr
- bezlepkový
- obsahuje minerály železo, zinek, vápník a draslík
Kokosový cukr a jeho účinky:
Chuť: jemná karamelová, působí méně sladký než klasický cukr
Složení: 100% přírodní kokosový cukr, bez bělení, rafinace, bez konzervačních látek.
Použití: plnohodnotná náhrada klasického rafinovaného cukru
Kde koupit kokosový květový cukr?
- zdravá výživa Brno, AWA centrum Orlí 16
- Slovensko
Články superpotraviny
Jinan dvoulaločný
07.03.2016 00:56Kešu oříšky
26.02.2016 00:05Kakao
13.02.2016 22:15Sezamová semínka
13.02.2016 00:18Jak snížit příjem cukru
21.01.2016 11:32Zeleninový smoothie
13.01.2016 23:20Léčivé koupelové soli
11.01.2016 00:14Konopný olej
05.01.2016 16:11Co vám chybí v těle vám prozradí chutě!
03.01.2016 18:33 superpotraviny | ořechy | semínka | jedlé oleje | koření | sušené plody | přírodní sladidla | jedlé houby | zelené potraviny | přírodní šťávy | bezlepková dieta | ořechy | obiloviny | luštěniny | voda a nápoje | chia semínka | kešu | mandle | goji | Hairplus | přírodní šťávy | šungit | kokosový olej | RAW strava | Medik8 | doplňky stravy | AWA superfoods | Himalyo | lyofilizované ovoce