Maca puding - ranní koktejl na dodání energie a vitality
17.10.2016 21:00Postup: večer dáme do farmářského mléka jednu lžíci chia semínek a odstavíme do lednice, ráno směs ohřejeme na teplotu cca 35-40 stupňů a přidáme prášek z Macy peruánské a důkladně promícháme! Tento Maca puding nás po ránu jemně prohřeje, nasytí, dodá vlákninu, proteiny a energii. Pokud to večer nestihnete, stačí chia semínka dát do mléka ráno a nechat odstát cca 15 min.(až se vytvoří gelovitá hmota) promíchat, přidat macu a lehce přihřát.
Složky pro výrobu Maca pudingu:.
- 200ml BIO selské mléko s vyšším obsahem smetany (alternativně můžeme použít i BIO kefír)
- 1 polévková lžíce chia semínek
- 1 lžička Maca prášek